Motorola Reparaties

Wij kunnen alle onderdelen van je Motorola repareren. Is er een andere onderdeel of model defect neem dan contact met ons op voor een prijsopgave.

G22

€99,- scherm
€59,- accu 
€59,- laadconnector 

 

afspraak maken

G9 Power

€99,- scherm
€59,- accu 
€59,- laadconnector 

 

afspraak maken

G9 Play

€99,- scherm
€59,- accu 
€59,- laadconnector 

 

afspraak maken

G8

€109,- scherm
€59,- accu 
€59,- laadconnector 

 

afspraak maken

G8 Power

€109,- scherm
€59,- accu 
€59,- laadconnector 

 

afspraak maken

G8 Plus

€109,- scherm
€59,- accu 
€59,- laadconnector 

 

afspraak maken

G20

€89,- scherm
€59,- accu 
€59,- laadconnector 

 

afspraak maken

G51

€99,- scherm
€59,- accu 
€59,- laadconnector 

 

afspraak maken

Andere model?

 

Neem contact op voor een prijsopgave.

 

Motorola reparatie Tilburg

Heb je een Motorola-toestel met schade? Bij Smartphone-Express repareren we jouw Motorola snel en professioneel in Tilburg en omgeving. Onze ervaren technici zijn gespecialiseerd in het repareren van verschillende soorten Motorola-problemen, van gebroken schermen en batterijen tot laadpoorten en meer.

Wij bieden transparante reparatieprijzen voor alle Motorola-modellen, en gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen om de reparaties uit te voeren. Onze reparaties zijn snel en efficiënt en we hanteren geen onderzoekskosten en een “no cure no pay” beleid.

Op onze website vind je een overzicht van onze reparaties voor verschillende Motorola-modellen, inclusief de Moto G-serie, Moto E-serie en meer. Of je nu een Moto G9 Power, Moto E7 Plus of een ander model hebt, wij staan voor je klaar om jouw toestel weer als nieuw te maken.

Bij Smartphone-Express begrijpen we dat je je telefoon niet lang wilt missen, daarom repareren wij de meeste problemen binnen 30 minuten terwijl je wacht. Als er meer tijd nodig is, geven wij dit van tevoren aan zodat je weet waar je aan toe bent.

Kies voor de betrouwbare service van Smartphone-Express en laat ons jouw Motorola-reparatie verzorgen in Tilburg en omgeving!

 

Motorola reparatie in Tilburg

Smartphone – Express is een smartphone reparatie winkel dat gespecialiseerd is in de reparatie van Motorola. Wij zijn sinds 2013 gevestigd in Tilburg op de Jacques Oppenheimstraat en kunnen dankzij onze jarenlange ervaring ook U direct verder helpen. Naast Motorola repareren we ook alle andere merken en modellen zoals Apple, Samsung, OnePlus, Huawei,

Niet alleen scherm reparaties

Wij repareren niet alleen schermen. Wij repareren bijna alles aan jouw toestel. Denk hierbij aan speakers, batterijen, connectoren, knoppen & camera’s en nog veel meer. Moederbord reparaties voeren wij ook uit. Denk hierbij aan audio IC, power IC ed. Heeft jouw toestel een software probleem? Ook dat doen wij voor je verhelpen!

Maak direct online een afspraak!

Maak direct een afspraak om je Motorola scherm te repareren. We verwelkomen je graag in onze winkel in Tilburg. Klik hier om direct online een afspraak te maken.

Bezoek onze winkel in Tilburg

Wij zijn van maandag t/m vrijdag open van 09.00 uur t/m 18.00 uur. Het is mogelijk om zowel met als zonder afspraak je smartphone te laten repareren.
Een smartphone met schade wil je uiteraard zo snel mogelijk laten repareren. Smartphone – Express zorgt ervoor dat direct kan. Bij ons gaan altijd professionele monteurs aan de slag met jouw smartphone waardoor je dus altijd kan rekenen op een perfecte reparatie met garantie!

No cure –  no pay!

Wij garanderen ook no cure no pay. Lukt een reparatie niet of wil je een telefoon eerst laten onderzoeken door ons, dat is geheel GRATIS!
Kom jij o.a uit de buurt van Tilburg, Waalwijk, Moergestel, Oisterwijk, Kaatsheuvel, Reusel, Bladel, Alphen-Chaam, Hilvarenbeek, Loon Op Zand, Baarle-Nassau, Goirle of S Hertogenbosch dan ben je bij ons bij het juiste adres.

Vragen over jouw reparatie? De klantenservice helpt jou graag verder.