• Klaar terwijl je wacht
  • 12 maanden garantie
  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Originele onderdelen
  • Met & zonder afspraak

Oppo Reparatie

Wij kunnen alle onderdelen van je Oppo repareren. Is er een andere onderdeel of model defect neem dan contact met ons op voor een prijsopgave.

A54 5G

€149,- scherm
€59,- accu 
€59,- laadconnector 

 

afspraak maken

A54s

€139,- scherm
€59,- accu 
€59,- laadconnector 

 

afspraak maken

A52s

€139,- scherm
€59,- accu 
€59,- laadconnector 

 

afspraak maken

A53

€139,- scherm
€59,- accu 
€59,- laadconnector 

 

afspraak maken

A52

€149,- scherm
€59,- accu 
€59,- laadconnector 

 

afspraak maken

Andere model?

Neem contact op voor een prijsopgave.

 

contact

Oppo reparatie in Tilburg

Smartphone – Express is een smartphone reparatie winkel dat gespecialiseerd is in de reparatie van Oppo. Wij zijn sinds 2013 gevestigd in Tilburg op de Jacques Oppenheimstraat en kunnen dankzij onze jarenlange ervaring ook U direct verder helpen. Naast Opporepareren we ook alle andere merken en modellen zoals Apple, Samsung, OnePlus, Huawei,

Niet alleen scherm reparaties

Wij repareren niet alleen schermen. Wij repareren bijna alles aan jouw toestel. Denk hierbij aan speakers, batterijen, connectoren, knoppen & camera’s en nog veel meer. Moederbord reparaties voeren wij ook uit. Denk hierbij aan audio IC, power IC ed. Heeft jouw toestel een software probleem? Ook dat doen wij voor je verhelpen!

Maak direct online een afspraak!

Maak direct een afspraak om je Oppo scherm te repareren. We verwelkomen je graag in onze winkel in Tilburg. Klik hier om direct online een afspraak te maken.

Bezoek onze winkel in Tilburg

Wij zijn van maandag t/m vrijdag open van 09.00 uur t/m 18.00 uur. Het is mogelijk om zowel met als zonder afspraak je smartphone te laten repareren.
Een smartphone met schade wil je uiteraard zo snel mogelijk laten repareren. Smartphone – Express zorgt ervoor dat direct kan. Bij ons gaan altijd professionele monteurs aan de slag met jouw smartphone waardoor je dus altijd kan rekenen op een perfecte reparatie met garantie!

No cure –  no pay!

Wij garanderen ook no cure no pay. Lukt een reparatie niet of wil je een telefoon eerst laten onderzoeken door ons, dat is geheel GRATIS!
Kom jij o.a uit de buurt van Tilburg, Waalwijk, Moergestel, Oisterwijk, Kaatsheuvel, Reusel, Bladel, Alphen-Chaam, Hilvarenbeek, Loon Op Zand, Baarle-Nassau, Goirle of S Hertogenbosch dan ben je bij ons bij het juiste adres.

Vragen over jouw reparatie? De klantenservice helpt jou graag verder.